"La que escombrava l'escaleta" un èxit darrere l'altre



Una de les adaptacions que em fet  a l'Invisible que més èxit  està tenint és l'espectacle "La que escombrava l'escaleta" basat en el conte clàssic de Charles Perrault "La rateta que escombrava l'escaleta" Aquella rateta presumida que rebrà una lliçó per ser tan vanitosa. Què li passarà a la famosa rateta? L'estructura del conte fa adequat la personalització i adaptació a les oïdes infantils. És també recomanable per ensenyar als petits el món dels animals i els seus diferents sons, o per fer-los participar imitant els sons.
La nostra rateta  neix d’un encàrrec per una llar d'infants en què ens demanaven si podríem fer "La rateta que escombrava l'escaleta" perquè amb els petits ho estaven treballant a l'escola i tal i qual... Si heu visitat la nostra web ja sabeu que tenim també la possibilitat de fer espectacles “exprés”  i a més ens agraden els reptes perquè ens fan posar les piles i treballar al 200%, I així va ser que en un temps rècord d'un mes vam construir escenografia i titelles, Si be aquest conte ja el coneixem sobradament,  i  sempre ens agrada “cuinar-lo a la nostra manera de fer, donar un gir a l'historia i traslladar-la al territori  "L'Invisible titelles" transformant -lo en un espectacle al pur estil marca de la casa.
Un cop estrenat i vist l'èxit assolit em decidit incloure’l dins el nostre repertori habitual. Amb uns canvis i tres retocs... Aquí la teniu.
Tant els titelles com els decorats i demes elements que s’utilitzen en les representacions sòn de construcció pròpia, han estat elaborats en el nostre petit talleret a partir d’uns esbossos previs. S’utilitzen materials com el papier-macher, el cartró, la fusta....   A vegades reciclant diferents objectes i treballant-los  fins a assolir el resultat desitjat . 
 El vestuari dels titelles  ha estat confeccionat per la Montse, la nostra modista, cuidant fins al mes mínim detall.

Si bé és cert que portem unes cent representacions d'aquesta obra, encara ens queden molts indrets  on ens agradaria portar el nostre espectacle. Us animeu!



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO