"La que escombrava l'escaleta" a la Canonja

La Societat La Nova Amistat ha preparat pel dia 29 d’abril una tarda molt especial adreçada a tots els públics. A dos quarts de sis (17.30h) la companyia L’Invisible Titelles representarà, per als més petits i els seus acompanyants, l’obra “La que escombrava l’escaleta”. 

A les set de la tarda (19.00h) s’iniciarà la Tarda Literària que La Nova Amistat convoca conjuntament amb l’associació cultural Etcètera, entitat amb seu a la Canonja que dedica part de la seva activitat a l’àmbit de les lletres. A l’acte hi participaran les poetesses Montse Farrés, Raquel Estrada i Juana Garcia; i els poetes Antoni Nomen i el canongí Francesc Roig. L’acte el presentarà Òscar Ramírez, president d’Etcètera. La formació de música folk i celta Maruga Band posarà la música a aquesta Tarda Literària de La Nova Amistat.

Els dos actes es faran a la seu de la Nova Amistat, carrer Raval número 23-25, i son gratuïts i oberts a tot el públic.

Una rata molt presumida que es dedica a "sus labores" i té la casa requeteneta. Escombrant l'escala que dóna al carrer un dia es troba una moneda i ràpidament es posa a pensar en què gastar.
Així comença la història de La que escombrava l'escaleta, de la cia. L'invisible Titelles, un conte clàssic de tots els temps representat amb titelles i adreçada a nens i nenes a partir de 3 anys.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO