FESTIVAL DE TITELLES PORTSXINEL·LA A LA COMARCA DELS PORTS


 La companyia de titelles "l'Invisible" hem estat seleccionats per participar aquest any en  la segona edició "Festival de Titelles Portsxinel.la" que se celebrarà en deu localitats de la zona de l'interior de Castelló entre el 30 de març i el 8 d’abril. En aquesta  edició tindrà caràcter internacional, ja que participaran les companyies La Bottega Teatrale (Itàlia) i La Pinzón (Colòmbia). També, La Pantomima, Pengim Pengam Titelles i L’Invisible Titelles (Catalunya), A la Sombrita Teatro (Andalusia), Títeres Sin Cabeza (Aragó) i les castellonenques Teatre de la Resistència i Xarop Teatre, a més del CRA (Centre Rural Agrupat) Columbres. 


Amb un total de 18 activitats programades, incloses representacions d'obres, tallers i exposicions de ninots. Totes les activitats seran gratuïtes per al públic.
Els ajuntaments de Castell de CabresCastellfortCinctorresForcallLa MataMorellaOlocau del Rei, la TodolellaVilafranca i Villores s'han involucrat en aquesta iniciativa de les associacions Eclíptica d'Art i Viu Els Ports, recolzada per la Diputació de Castelló. 


Nosaltres presentem l'espectacle "La veritable història del rei que tenia el nas vermell" a dues localitats, concretament el dia 7 a les 12h del matí a Forcall i el dia 8 a  les 17h a Tolodella.
 Una bona excusa per venir a fer turisme i titelles a la zona del Ports. Us esperem!



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO