Marxem de gira per Saragossa

Els pròxims dies 4,5,6 de juny estarem actuant a Saragossa capital i en tres poblacions properes. Seran 6 actuacions en residencies de la tercera edat representant el nostre espectacle de titelles per adults: "Me llaman Perla Preciosa"
Així el dia 4 de juny  a les 11 del matí estarem a residencia Ibercaja Rey Ardid Juslibol de Saragossa, El mateix dia  6 de la tarda a la Residencia Municipal de Mayores de Belchite.
El dia 5  a les 11 del matí estarem a la Residencia Municipal de Mayores Jaime Dena de Almudevar (Osca). A les 6 de la tarda, Residencia de mayores Valles Altos II de Saragossa.
L'últim dia, 6 de juny estarem a Residencia  Delicias de Saragossa a les 11 del matí, i per acabar aquesta mini gira a la tarda a les 6h viatjarem fins a Gurrea de Gállego (Osca) a la Residencia Municipal.
Una experiència fantàstica poder portar el nostre espectacle als avis i àvies d'aquestes residències.
"Me llaman Perla Preciosa" és un espectacle de titelles per adults. Una dona  ens explica pagines viscudes de  la seva  vida des de la postguerra espanyola fins els nostres dies. Una dona apassionada per la copla i la "canción española". Una vida amb moltes sorpreses de principi a final. Una infància difícil, el seu primer amor, les  tardes al voltant de la radio, etc...

Es un musical?
   Podríem dir que si, doncs  hi ha cançons i cantades amb la veu en rigorós directe,  i es que a  la "Perla Preciosa"  li encanta cantar. Són d'aquelles que van marcar tota una època.
  En escena un sol titella de 1'65mts d'alçada (aprox.) i el titellaire  a l'escenari,  explicant una interessant història, a vegades divertida; molt divertida. En altres moments convidant a la reflexió.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO