El 3 d'agost a Rojals



El pròxim dia 3 d'agost a les 6 de la tarda estarem a Rojals amb l'espectacle: "En Tabalet" dins els actes de la seva Festa Major. Ens trobareu a la plaça Josep Gomis.

"En Tabalet" està basat en el popular conte del mateix nom, és un conillet molt conegut i     apreciat pels nens i nenes.
 En Tabalet és petit i de color blanc, viu amb la seva mare en una lloriguera. La mare li diu que quan ella surti a buscar pastanagues no es mogui de dins el cau ni faci cap soroll, però en Tabalet és una mica curiós i vol saber què són tots aquests sorolls tan estranys que  s'escolten allà fora al bosc. Surt del seu cau sense escoltar les recomanacions de la seva mare i allà viu les primeres experiències per superar la por i la primera aventura quan, amb enganys, se li s'enrosca una serp amb males intencions.
Ai, ai, ai que passarà?
A l'espectacle apareixen els elements propis dels contes populars que es caracteritzen per l'ús d'un llenguatge molt col·loquial i tenen un tarannà moralitzador que sovint sembla ocult però si indaguem una mica, podem trobar la moralitat.
És un conte d’amistat, amor, por, valentia, sinceritat, curiositat, imprudència, penediment.
La música també té una part presencial, unes cançons acompanyades de l'ukelele i altres sons amb instruments senzills de percussió.
Descobreix com és en Tabalet i viu amb ell i els seus amics, les aventures i perills del bosc. Deixeu-vos portar per la curiositat.


Aquest any estem d'aniversari, 10 anys fent titelles per aquests móns de Déu repartint somriures i diversió.  Aquest cop serà a Rojals un bonic poble de les comarques tarragonines.


Visiteu la nostra web:  http://invisibletitelles.ppcc.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO