CANCEL·LAT 11e Festival de Titelles de Barcelona




A N U L . L A T


Un any més, arriba el Festival de Titelles de Barcelona. El 21 de març és el Dia Internacional del Titella i per a celebrar-ho, durant els dies 21 i 22 de març, el Poble Espanyol es converteix en el punt neuràlgic d’aquest gènere que farà gaudir a gent de totes les edats. El Festival de Titelles es consolida com a activitat cultural per a famílies a Barcelona amb dos objectius principals: reivindicar el teatre de titelles en totes les seves variants i oferir cultura, diversió i històries apassionants al públic. Enguany, en la seva 11a edició, hi participen 14 companyies tant nacionals com internacionals que ens mostraran més de 70 funcions amb 4 estrenes exclusives. 
 Una programació que es podrà veure en 10 espais o escenaris diferents, tant interiors com exteriors repartits per tot el recinte. Marionetes txeques, de guant, de taula, de fil, de tija, muppets, objectes, ombres xineses... i tots els formats relacionats amb aquest art us faran gaudir a tota la família amb les seves apassionants històries i personatges. 

 Nosaltres actuem el segon dia , 22 de març a l'espai Picnic del Poble Espanyol amb l'espectacle"En Tabalet" Farem tres passis, el primer a les 12'45, el segon a les 14'45 i l'últim a les 17 hores.
I a més, a l’Hivernacle de la Plaça Major hi haurà una zona de foodtrucks, estands de venda de joguines i titelles i jocs pels infants. Pels més petits/es de casa, de 0 a 3 anys, també hi haurà una zona lúdica amb diferents jocs adients a la seva edat. Una activitat que a més, serà relacional entre nadons i també entre pares, mares, avis, àvies, etc... 
 No us perdeu aquesta activitat per a nens i nenes a Barcelona. Un cap de setmana únic a l’any per gaudir dels titelles en família! 

Entrades:  Festival de titelles de Barcelona




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO