NOU LOGOTIP


Quan per allà l’any 2008 vam crear “L’Invisible” ràpidament vam pensar en un logotip o símbol que ens identifiques ràpidament en va sortir un on destacàvem d’una mà tres dits que normalment emprem els titellaires per manipular un titella de guant i rètol. A dos colors amb el tipus de lletra del nom de la companyia que expressava rapidesa, velocitat...
Desprès l’any 2012 vam canviar per un altre molt més senzill, pràctic. També a dos colors i sense cap símbol , la mateixa paraula feia aquesta funció. Arran de posar nomes "titelles" tothom va passar a denominar-nos "L'Invisible titelles" com a nom artístic.

Aquests dies estem renovat la imatge de “l'Invisible” El logotip que ens ha acompanyat quasi 10 anys, a poc a poc anirà desapareixen, per donar pas al nostre nou signe d’identitat, la marca de la casa.
Ens fa molta il·lusió comunicar-vos que ara lluirem el que ens ha dissenyat l’artista @lailerei de Cambrils a qui agraïm de tot cor aquest meravella de treball que ha fet. Estem molt contents!
La Laia (@lailerei) , ha captat molt bé la nostra filosofia i així ho explica al manual de marca:
“Pel que fa als valors de marca de L’invisible, podríem utilitzar quatre adjectius:
El primer seria popular, ja que estem parlant d’espectacles per tots els públics, d’accés fàcil per a tothom, sense restriccions d’edat ni de cap tipus; familiar ja que els seus espectacles es fan en unió (de famílies, amics, veïns...); proximitat perquè actuen molt “de tu a tu”; i finalment tendre, ja que no pretén violentar ni atacar a ningú, són espectacles on anar-hi a passar una bona estona”
La nova marca d’identitat està composta de tres parts: Símbol, logotip, i text complementari.
nou logotip disseny de @lailerei

L’origen d’aquesta ve d’unir dos conceptes: primer el titella, com a element principal de la companyia; i el segon, l’expressió facial dels titelles, que és el que permet explicar històries.

Moltes gràcies Laia i desitgem a tots vosaltres que us agradi !


Primer logotip 2008
Segon logotip 2012
















Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO