OBERTA CONTRATACIÓ ESPECTACLES DE NADAL!!!!!

 Ep! que farem aquestes Festes de Nadal?

Voleu programar un espectacle de titelles al vostre Casal, teatre, biblioteca, entitat, associació?
Tenim els espectacles ideals: "Una finestra al Nadal" o bé "El Nadal de la rateta que escombrava 'escaleta"
"Una finestra al Nadal" És l'història de la Caterina, una nena molt simpàtica amb una gran imaginació i ara està impacient perquè falta menys d’un mes per les festes nadalenques, nomes fa que fer preguntes - Quan falta per que sigui Nadal? - I que no arriba el tió? La seva àvia mira d’entretenir-la explicant-li histories i contes però no hi ha manera, la Caterineta s’avorreix. En una d’aquestes es queda adormida i te un meravellós somni, un viatge fantàstic ple dels personatges típics del Nadal.
"El Nadal de la rateta que escombrava 'escaleta" dóna la casualitat que és Nadal al poble de la rateta, però ella esta disgustada doncs fa sol i ella desitja veure els carrers nevats, coberts de blanca neu i poder fer un bon ninot.
Ja sabeu que la rateta llueix tan bonica un llaç rosa que un seguit d’animals la demanen en matrimoni. Però ella els rebutja, donat que no li agrada com parlen, borden, renillen, grunyi-l'en, etc… Fins hi tot apareix tot despistat, un tió de Nadal. La resta, ja la sabeu. Apareix el gat que la fascina amb els seus miols. Una tria un pèl arriscada... S’hi casa, i poc s’imagina el que l’espera la nit de noces…
Però en aquesta ocasió, i atenent la crueltat del desenllaç original, apareix la policia que evita que el cruel marit acompleixi els seus depredadors instints. Llàstima que això darrer passi només (o gairebé) als contes.
Però ens fem varies preguntetes... Al final nevarà al poble de la rateta? Farà un ninot de neu?

 


 Vinga que ja fem reserves

 Demaneu informació sense cap compromís invisibletitelles@gmail.com  o bé truqueu al 646287914

 PER UN NADAL AMB TITELLES!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO