8 de setembre a l'Ermita de la Roca


Al gener de 2013 el Patronat de l'Ermita de la Mare de Déu de la Roca em feia la proposta de representar en un espectacle de titelles la història, les llegendes i l'esperit del que representa per al poble de Mont-roig aquest bell paratge del Camp de Tarragona.
Vaig acceptar amb molt de gust l'encàrrec, de veritat que aquella proposta em va captivar i us puc assegurar que aquella mateixa tarda estava assegut al lloc fent esbossos de com podria anar la cosa.
Tenia clar que per les característiques i les condicions (Només es podrà representar un cop l'any a l'ermita durant les festes de la Mare de Déu) aquest espectacle de titelles havia de ser especial i per això calia fer alguna cosa diferent al que habitualment fem des "l'Invisible Titelles".
Ara ja han transcorregut 7 anys, i amb aquest transcórrer arriba la renovació, i així ho hem fet. Amb els mateixos personatges i la mateixa història. Però rentant la cara.
Us esperem un any més el proper 8 de setembre a l'Ermita de la Mare de Déu de la Roca a Montroig del Camp a primera hora de la tarda (ja concretarem)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

AQUEST VA SER UN GRAN DIA!

"Què vaig per anar a l'ermita?"

LA VERITABLE HISTÒRIA DEL REI QUE TENIA EL NAS VERMELL AL SERRALLO