Passa al contingut principal

“Serrallonga, Déu vos Guard”


Estic molt content!
Un any més estarem presents a les Festes de Santa Tecla de Tarragona amb un producció exclusiva. Per aquesta  ocasió presentem: “Històries i llegendes amb lo tio Secall” i serà dins la Festa de presentació del setè volum de la col·lecció Els Contes del Seguici de Tarragona dedicat al Ball de Serrallonga de la ciutat que porta per títol  “Serrallonga, Déu vos Guard”, amb textos de Pau Torres i il·lustracions d’Eric Martínez, editat per l’Associació d’Amics de la Colla Jove i Insitu Comunicació.
 L’espectacle: “Històries i llegendes amb lo tio Secall” està basat en aquest conte que narra l’història del famós bandoler Joan de Serrallonga.
Lo tio Secall és un narrador de contes, músic, histriònic, monòton i melodramàtic que amb el seu criat  Isidre, van de poble en poble explicant histories. Han arribat a Tarragona per explicar-ne una.
Vine i gaudeix del conte amb els titelles de la companyia L’Invisible Titelles.
16 de setembre a les 17.30 h, Passeig de les Palmeres
Organitza: Associació d’Amics de la Colla Jove
Amb la presencia del Ball petit d’en Serrallonga de Tarragona
Col·laboren: Insitu Comunicació i Diputació de Tarragona.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Estem d'aniversari!

Després de les festes de Nadal, Home dels Nassos, Reis d'Orient... Tornem amb més celebracions i és que no parem, ara resulta que ja fa 10 anys que fem titelles i hem decidit que aquest 2019 a més de desitjar-vos que sigui un any d'allò més guai del Paraguai, ho celebrarem, i ho volem fer amb tots vosaltres... Ummm! Ja us anirem informant!!!

ANIMACIÓ AL PESSEBRE VIVENT DE MONT-ROIG DEL CAMP

Aquest cop no fem titelles,  els titelles descansaran de tants torrons i neules i canelons i......m'han demanat a veure si podem dinamitzar la festa del tió així doncs  "L'Invisible titelles" conjuntament amb  "Donyet contacontes"   serem els encarregats de conduir aquest any la Festa del Tió

A l'Hort de l'Abadia a les 18h del dia de Sant Esteve

"La natura més petita"

El 25 de maig actuarem a la Festa: "La natura més petita" al Mas de  Santa  Creu al camí  Partida Coll d'en Boc a Riudoms.  A més a més del nostre espectacle de titelles i haurà tallers, gastronomia, audiovisual... Tot en un entorn meravellos . Començarem a les 17h Us hi esperem!  Organitza:  Salix
fotos: Xavi Chamorro